Frame the view

De vergaderruimte voldeed niet meer aan de wensen en eisen van Staples. De wens was om de ruimte nieuw, maar vooral ook vernieuwend te maken. De ruimte zit ingeklemd zitten tussen twee gebouwen en is daardoor ook iets te somber. In de ruimte biedt een raam een kijkje op het geautomatiseerde magazijn.

 
 

Architect over het nieuwe plan voor Staples

Dankzij het gebruik van 2 verschillende vloermaterialen krijgt de ruimte een 2-ledige functie, het vergaderen en het informeel overleggen.

De XXL vergadertafel van 6×2 meter is custom made. Rondom deze tafel staan 22 comfortabele kuipstoeltjes op sledeframe. Onder de vergadertafel ligt een eigenzinnig karpet. Het heeft een soort vintage kelim uitstraling, maar dan in de moderne en frisse kleuren van nu. Voor een wow-factor loopt het karpet door op de wand, het omlijst nu als ware het raam dat uitkijkt op de magazijn. Om het karpet heen ligt een PVC houtlook vloer in een visgraat motief voor een luxe uitstraling. Informeel overleggen gebeurt op de Unite, dankzij de oren heeft deze zitter privacy. Om de ruimte meer aan te kleden is er gekozen voor XXL staande lampen.

Reactie van Staples over hun nieuwe vergaderzaal

Nederlands