Als familiebedrijf weet Schaffenburg als geen ander hoe er gewerkt wordt op een plek die voelt als thuis. Het leuk vinden om uw collega’s weer te zien, het samen meer en beter willen, het steunen van elkaar in voor-en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die wij associëren met dat positieve thuis-gevoel. Wij beweren daarom heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed wordt gewerkt.

Vanuit deze filosofie ontwikkelen en produceren wij meubilair en accessoires voor zakelijke omgevingen. Dit doen we door enerzijds producten te ontwikkelen die een kantoor comfortabel en functioneel maken en anderzijds omgevingen te creëren die matchen met de associatie die gebruikers hebben bij thuis. Bovendien hebben u en de planeet er nog jarenlang plezier van.

Onze missie

Wij richten organisaties zo in dat uw zich er thuis voelt waardoor je makkelijker, slimmer en meer gedreven kunt werken

 

Schaffenburg Office Furniture is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair. Door middel van een netwerk van dealers leveren wij al bijna 25 jaar totaal concepten voor het interieur op de werkplek. Het bedrijf is opgestart door één man, Reinier Wijnbergen. Hij heeft er een echt familie bedrijf van heeft gemaakt dat uitgegroeid is tot 35 werknemers en ieder jaar weer gestaag doorgroeit en zich verder ontwikkelt.

 

Dit betekent dat wij een heel stabiele partner zijn voor het inrichten, leveren en monteren van uw meubilair, maatwerk en stofferingen, nu en over 10 jaar nog steeds.

 

Wij geloven in #thuis op je werk. Als u uw werkomgeving als prettig ervaart, deze optimale ondersteuning biedt tijdens de dagelijkse werkzaamheden en u er gemotiveerder en gemakkelijker door gaat werken, dan is onze missie geslaagd.

Onze visie

#Thuis op je werk. Hoe mooi zou het zijn als iedereen met een glimlach naar zijn werk gaat, zich thuis voelt op zijn werkplek en hierdoor slimmer en makkelijker werkt?

 

Wij streven er naar om ieder jaar 100 bedrijven zo in te richten dat de werknemers het gevoel van thuis op je werk gaan ervaren. Wij hebben ons werk goed gedaan als men na een aantal jaar nog steeds zegt: ”dit is een werkplek waar ik met een goed gevoel efficiënt kan werken”.

 

Losstaand van de manier van inrichten is het belangrijkste dat alle ruimtes en meubels gebruikt kunnen worden naar behoefte en zonder de ander hiermee te storen.

Nederlands