PCON.PLANNER

Schaffenburg producten hebben hun weg gevonden naar pCon, de toonaangevende interieur design tool speciaal ontwikkeld voor de behoeften van interieurontwerpers. Met pCon.planner kunnen interieurontwerpers niet alleen ruimtes ontwerpen, maar ook naadloos gebruikmaken van Schaffenburg productdata. Deze integratie maakt het mogelijk om geanimeerde presentaties te creëren, fotorealistische renders te genereren en gedetailleerde artikellijsten samen te stellen, waardoor het ontwerpproces efficiënter en inspirerender wordt.

Dankzij de toevoeging van Schaffenburg aan het pCon-platform kunnen interieurontwerpers over de hele wereld profiteren van een uitgebreide selectie hoogwaardige producten. Deze samenwerking tussen Schaffenburg en pCon biedt niet alleen meer mogelijkheden voor creatieve expressie, maar integreert ook perfect met de bedrijfsprocessen van interieurontwerpers, dealers en fabrikanten. Ontwerp, presenteer en werk probleemloos samen met Schaffenburg-producten in pCon.planner, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor innovatieve en verbluffende interieurontwerpen.

Gebruik jij nog geen pCon.planner? Download hier de laatste versie!

PCON.BASKET

Voor interieurontwerpers die gebruikmaken van pCon, wordt nu ook de mogelijkheid geboden om naadloos verbinding te maken met de CPQ (Configureer, Prijs, Offerte) toepassing binnen de offerte tool. Configureer eenvoudig de diverse Schaffenburg-producten, waarbij je niet alleen het ontwerp perfectioneert, maar ook direct de prijzen bepaalt.

 

Met de CPQ-functionaliteit binnen de offerte tool kunnen interieurontwerpers hun creatieve visie op een efficiënte manier vertalen naar concrete offertes. Door gebruik te maken van deze geïntegreerde benadering wordt niet alleen het ontwerpproces geoptimaliseerd, maar wordt ook de prijsbepaling gestroomlijnd. Hierdoor ontstaat een krachtige synergie tussen de esthetische aspecten van het ontwerpen en de zakelijke kant van het presenteren van offertes, wat resulteert in een naadloze en effectieve workflow voor interieurprofessionals.

 

Neem snel een kijkje op pCon.basket!

PCON.BOX

Met de pCon.box wordt de wereld van mobiel ontwerpen naar een hoger niveau getild, waardoor interieurontwerpers zoals jij meer flexibiliteit ervaren. Deze mobiele ontwerptool stelt je in staat om niet alleen interieurs te ontwerpen, maar ook Schaffenburg-producten eenvoudig te configureren, waar je ook bent. Communiceer jouw ontwerp direct met de klant, of het nu in jouw showroom is of bij de klant op locatie, en bied een unieke en hoogwaardige klantervaring.

 

Met de pCon.box start je het verkooptraject met indrukwekkende functionaliteiten. Maak realistische renders om jouw ontwerp tot leven te brengen, definieer groepen om de artikellijst te vereenvoudigen en genereer print lay-outs voor een professionele presentatie. Door het gehele proces samen met de klant te doorlopen, wordt de pCon.box niet alleen een krachtig ontwerpinstrument, maar ook een middel om directe interactie te hebben en de klantbeleving te versterken. Zo wordt elke ontmoeting een kans om een blijvende indruk achter te laten.

 

Neem snel een kijkje op pCon.box!

PCON.FACTS

Deze innovatieve sales app, jouw ultieme mobiele prijslijst, krijgt nu een extra dimensie met de integratie van Schaffenburg producten in pCon. Deze app biedt jou als professional een ongeëvenaarde toegang tot alle productinformatie die je nodig hebt. Met de recent toegevoegde Schaffenburg-data wordt deze app dé ondersteuning voor jouw productkennis, waardoor je tijdens interacties met klanten direct kunt putten uit een uitgebreide catalogus van hoogwaardige producten.

Nederlands