“(Bio) chemie op de werkvloer”

Het huidige pand van Energetica voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de gebruikers. Het pand werd daarom uitgebreid met een 2-laags bouwvolume. De eindgebruiker gaf de opdracht om een interieur te realiseren waarin de identiteit van Energetica Natura verweven zit. Dankzij een gebalanceerde keuze in materialen en de overwogen toepassing van de huisstijlkleuren wordt de werknemer/bezoeker bij het binnenstappen omgeven met de identiteit van Energetica Natura. Dit interieur is consequent door gevoerd, van kantoor tot vergaderkamer.

 

Architect over het nieuwe plan voor Energetica

Met veel plezier is gewerkt aan het design van de nieuwe werkplek van Energetica Natura. Het kantoor is ingericht in ‘natuur’ stijl, met een huiselijke uitstraling. Een knipoog naar het natuurlijke aspect, met veel speelsheid en ruimte voor inbreng van de medewerkers zelf. Zij hadden veel inspraak op het uiteindelijke ontwerp. Bij de entree is ruimte gecreëerd voor een eyecatcher, de trots van de eindgebruikers.

Het is uiteindelijk een inspirerend en afwisselende kantooromgeving geworden, maar door de consequente doorvoer van stijl en kleuren is de rust en kalmte behouden.

Reactie van Energetica Natura over hun nieuwe kantoor

Nederlands