Project Description

INNOVA ENERGIE

Energieleverancier van duurzame en betaalbare energie speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers.
Innova werkt aan een duurzame wereld en een betere toekomst. Met betaalbare, groene energie voor iedereen. Voorop staat de efficiëntie in de bedrijfsvoering en het steeds verhogen van de dienstverlening.

“WERKEN IN ENERGIE”

Innova is door een sterk groeiende organisatie genoodzaakt een grotere vloeroppervlakte te huren om de toestroom van nieuwe medewerkers te kunnen plaatsen. Mede om te beoordelen wat de maximale capaciteit van de nieuwe locatie is, is er een haalbaarheidsonderzoek gedaan. De uitstraling fris en dynamisch, maar niet te koud/mannelijk.

ARCHITECT OVER HET NIEUWE PLAN VOOR INNOVA

Na diverse gesprekken met Innova en de interieur- architect van Schaffenburg zijn de wensen van de klant vertaald in een interieur-ontwerp. De wens van de klant was om bestaand meubilair mee te nemen en aan te vullen met nieuw meubilair. Omdat dit drie verschillende merken waren zou dit al snel onrust geven in de ruimte. Daarom is gekozen om op de kopse kant een wand te ontwerpen. Enerzijds bedoeld om de verschillende werkplekken ‘gelijk’ te trekken en om een rustig beeld in de ruimte te creëren. Anderzijds is de wand een tweeledige functie gegeven. Collega’s kunnen even aanleunen voor kort overleg, waardoor de dynamiek wordt verhoogd. De hoogte van de wand zorgt voor afscherming in de open ruimte, waardoor er focus is wanneer nodig. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een definitief ontwerp en de opdracht.

Door tevredenheid van de Innova werd Schaffenburg ook uitgenodigd om een voorstel te ontwerpen voor het bedrijfskantine. Deze moest een multifunctioneel karakter krijgen. Lunchen, ontmoeten, Town hall meeting, informeel overleg, presentaties. Dit heeft geresulteerd in een flexibel in te richten ruimte, tot grote tevredenheid van Innova.

“De samenwerking met Schaffenburg was erg prettig. Zij hebben onze wensen goed weten te vertalen in een mooi eindresultaat. Zij zijn erg meedenkend en hebben goede en leuke ideeën, die zij ook middels bezoeken aan andere bedrijven laten zien. Hierdoor hebben wij een goede indruk gekregen van de mogelijkheden. De communicatie met Schaffenburg verliep ook heel soepel, wat wel prettig is als je een deadline moet halen. Het leveren en plaatsen van het interieur verliep ook perfect met goede en vriendelijke bezorgers.

Wij zijn dus erg tevreden over de services van Schaffenburg en zijn erg blij met ons nieuwe kantoor. Nog steeds ontvangen wij hier complimenten over van onze bezoekers.”

Reactie van Innova over hun nieuwe kantoor

ENKELE PRODUCTEN GEBRUIKT IN PROJECT

Serie 065

+ INFO

Unite soft seating

Unite

+ INFO

Stoel 400 NPR

+ INFO

tafel unite

Unite bijzettafel

+ INFO