Project Description

ENERGETICA NATURA

Energetica Natura is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen zoals vitaminen, mineralen en natuurlijke gezondheidsproducten. Het bedrijf is opgericht door Julien Vandenheuvel, een naturopaat, heilpraktiker en ingenieur. Inmiddels is Energetica Natura een hecht familiebedrijf geworden met gemiddeld 40 medewerkers dat actief is op de Belgische, Franse en Nederlandse markt. Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden.

“Our challenge is health”

“(BIO) CHEMIE OP DE WERKVLOER”

Het huidige pand van Energetica voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de gebruikers. Het pand werd daarom uitgebreid met een 2-laags bouwvolume. De eindgebruiker gaf de opdracht om een interieur te realiseren waarin de identiteit van Energetica Natura verweven zit. Dankzij een gebalanceerde keuze in materialen en de overwogen toepassing van de huisstijlkleuren wordt de werknemer/bezoeker bij het binnenstappen omgeven met de identiteit van Energetica Natura. Dit interieur is consequent door gevoerd, van kantoor tot vergaderkamer.

project_Energetica _10

ARCHITECT OVER HET NIEUWE PLAN VOOR ENERGETICA

Met veel plezier is gewerkt aan het design van de nieuwe werkplek van Energetica Natura. Het kantoor is ingericht in ‘natuur’ stijl, met een huiselijke uitstraling. Een knipoog naar het natuurlijke aspect, met veel speelsheid en ruimte voor inbreng van de medewerkers zelf. Zij hadden veel inspraak op het uiteindelijke ontwerp. Bij de entree is ruimte gecreëerd voor een eyecatcher, de trots van de eindgebruikers.

Het is uiteindelijk een inspirerend en afwisselende kantooromgeving geworden, maar door de consequente doorvoer van stijl en kleuren is de rust en kalmte behouden.

“Met trots hebben we dit mooie project naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Vanaf de ontwerpfase tot de realisatie heeft B en P uitstekend samengewerkt met Schaffenburg. De vraag was om een interieur te realiseren welke verbonden is met de thema`s natuur en gezondheid. In het uiteindelijke resultaat is dit zeker gelukt door o.a. te werken met een moswand, plantenbakken op de kasten en verschillende wandvisuals. De foto`s spreken voor zich!”

Reactie van Energetica Natura over hun nieuwe kantoor

ENKELE PRODUCTEN GEBRUIKT IN PROJECT

Unite soft seating

Unite

+ INFO

Claudius schuifdeurkast Dubbelzijdig

Claudius

+ INFO

Icons_t-poot_ hoogte instelbaar

Icons

+ INFO

Solo art Y3

Solo Art Y

+ INFO