Waarom Schaffenburg

Zaken doen met Schaffenburg heeft een aantal grote voordelen:

  • Financieel betrouwbaar bedrijf. Schaffenburg Office Furniture B.V. is een financieel gezond bedrijf. Zo gezond, dat wij daarvoor een Graydon Award hebben ontvangen. Slechts 6% van de bedrijven in de kantoormeubelbranche komt voor zo’n onderscheiding in aanmerking. Wat het betekent is heel simpel – dat wij over 10 jaar nog steeds uw leverancier zijn.
  • Geen externe partijen nodig. Schaffenburg Office Furniture B.V. beschikt over een eigen afdeling logistiek en montage. Om die reden hoeven er geen externe partijen worden betrokken bij het logistieke traject en de inhuizing van uw nieuwe meubilair. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid totdat alles naar wens aan u is overgedragen. Zonder bijkomst van externe partijen kunnen wij de kosten laag houden voor u. Bovendien wordt uw nieuwe meubilair altijd ingehuist door professionals met jarenlange ervaring en ruime kennis over ons product.
  • Snelle levering. Schaffenburg Office Furniture B.V. houdt in haar centrale magazijn in Zwijndrecht 5000 m2 voorraad op peil. Deze voorraad stelt ons in staat om grote aantallen producten binnen zeven werkdagen bij u op locatie te krijgen, zodat u uw nieuwe meubilair snel in gebruik kunt nemen.
  • Volledige projectondersteuning. Schaffenburg Office Furniture B.V. heeft een architect BNI in dienst die u afhankelijk van hoe groot uw hulpvraag is, kan bijstaan van eenvoudig kleuradvies tot volledige projectondersteuning. Bij het ontwerpen van uw interieur houdt de architect BNI naast uw estethische wensen ook rekening met essentiële zaken zoals de bedrijfscultuur, de financiele haalbaarheid, visie en missie, moderne werk- en overlegvormen, informatie- en communicatiemanagement en eventueel hergebruik. Ons internationale netwerk van samenwerkende leveranciers stelt ons in staat om naast het leveren van meubilair ook de stoffering, verlichting, decoratie en eindafwerking voor u te verzorgen.   
  • Maatwerk. Schaffenburg Office Furniture B.V. heeft een productontwerper in dienst, die u bij al uw wensen die afwijken van onze standaardcollectie verder kan helpen. Van een afwijkend formaat bureau of een bijzondere kleur stof tot een compleet uniek meubel dat is afgestemd op uw specifieke wensen. Ons internationale netwerk van leveranciers stelt ons in staat iedere opdracht aan te kunnen nemen en altijd een concurrerende prijs aan te kunnen bieden.